Bijzondere uitvaartlocatie aanmelden

Jouw locatie aanmelden als bijzondere uitvaartlocatie?
Dat kan, onze voorwaarde is wel dat de uitvaartlocatie echt anders-dan-anders is.
Lees hieronder meer over onze werkwijze en vertel ons over jouw bijzondere locatie.
Ook aanverwante diensten voor een ander-dan-anders uitvaart zijn welkom op deze website.

 


Jouw locatie als uitvaartlocatie

Heb jij zo'n mooie, bijzondere plek waar uitvaarten en gedenkdiensten uitstekend tot hun recht komen? Sta je ervoor open om persoonlijke (laatste) wensen van mensen in overleg in te vullen? Lees dan hieronder over de mogelijkheden om jouw locatie aan te melden als uitvaartlocatie. 

Waarom bijzondere uitvaartlocaties

Het rouwcentrum om de hoek, het grote crematorium in de stad of de algemene begraafplaats weet iedereen wel te vinden. Onze missie is om juist die onbekende, bijzondere uitvaartlocaties onder de aandacht te brengen. Van die unieke locaties die helemaal ingericht kunnen worden naar wens van de nabestaanden. Waar bezoek de hele dag welkom is. Waar verre familie misschien kan blijven overnachten. Waar het afscheid omlijst wordt met een borrel en muziek. Of juist heel ingetogen op dat mooie plekje onder de grote boom in de tuin. Of een afscheid midden in het bos. Waar je samen bent zonder anderen. Waar het afscheid heel bijzonder wordt. Precies zoals het past bij de overledene en nabestaanden. Heb jij ook zo'n locatie die perfect geschikt is voor een anders dan anders uitvaart? Dan horen wij graag van je!

Onze doelstelling

AndersAfscheidNemen.nl is een nieuw en vernieuwend platform in de uitvaartbranche. Onze doelstelling is om een zo groot mogelijk publiek te informeren over alle mogelijkheden die er zijn wanneer je een uitvaart anders-dan-anders wilt vormgeven. Met een team van redacteuren werken we dagelijks hard aan het platform om deze up-to-date te houden en te voorzien van alle nieuwe informatie. Onze doelstelling is om vraag en aanbod direct bij elkaar te brengen, waarbij eerlijk, helder en transparant onze kernwoorden zijn.

De beschikbaarheid altijd up-to-date

Wanneer jouw locatie als uitvaartlocatie vermeld wordt op deze website, kan je tevens gratis gebruik maken van het geavanceerde online boekingssysteem VoorLocaties.nl. Het gebruik van dit boekingssysteem is niet verplicht en geheel vrijblijvend. Het voordeel van het boekingssysteem is dat bezoekers direct kunnen zien welke locaties of welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Aanvragen en boekingen komen direct bij de locaties terecht. Locaties bepalen zelf of een bezoeker eerst een vrijblijvende offerte kan opvragen of dat er direct een reservering geplaatst kan worden. Locaties bepalen ook zelf hun tarieven, de beschikbaarheid en op welke manier zij het boekingssysteem inrichten. Via het online boekingssysteem kunnen locaties direct worden geboekt, waardoor snel schakelen mogelijk wordt gemaakt. We maken het hiermee voor iedereen makkelijk, immers een uitvaart moet vaak in hele korte tijd geregeld worden.

Waarom jouw bijzondere uitvaartlocatie vermelden op AndersAfscheidNemen.nl?

 • De eerste en enige website met bijzondere uitvaartlocaties
 • Een groot bereik bij de juiste doelgroep
 • Makkelijk zoeken & direct boeken
 • Originele zelfgeschreven teksten
 • SEO zoekwoordenonderzoek en optimalisatie
 • De mogelijkheid om de vermelding volledig zelf te beheren en aan te passen
 • Eerlijk en transparant: 24/7 inzage in aanvragen, boekingen en statistieken
 • Geen commissie en geen tussenpersonen
 • Gratis gebruik van het online boekingssysteem VoorLocaties.nl inclusief vele extra functionaliteiten
 • Gratis facturatiemodule (bij het boekingssysteem)
 • Gratis social media vermeldingen
 • Gratis vermeldingen in nieuwsbrieven en blogs
 • Op ieder moment opzegbaar

Wat kost het?

Een uitgebreide vermelding kost € 39,95 per maand excl. BTW. Dit is all-in, er hoeft geen commissie afgedragen te worden. Je maakt gratis gebruik van het boekingssysteem VoorLocaties waarmee je veel tijd bespaart. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor promotie op social media, in nieuwsbrieven en in blogs. Ook heb je op ieder gewenst moment zelf inzage in de behaalde omzet. Het abonnement is na het eerste jaar op ieder moment opzegbaar.

 

NU AANMELDEN € 39,95 per maand

 

Liever een gratis vermelding?

Dan kan! De naam van je bedrijf, inclusief doorlink naar de website, wordt gratis vermeld op een verzamelpagina. Dit kost niets, we vragen wel om een retourlink te plaatsen naar onze website. Let op: we plaatsen alleen namen van bedrijven die passen bij onze doelstelling: het aanbieden van bijzondere uitvaartlocaties en aanverwante diensten voor een anders-dan-anders uitvaart. Wil je jouw locatie of dienst op deze website vermelden, mail ons dan via onderstaand formulier. 

Contactformulier