Uitvaartlocatie aanmelden

Jouw locatie aanmelden als uitvaartlocatie?
Lees hier meer over onze werkwijze
en vertel ons over jouw bijzondere locatie.

 


Jouw locatie als uitvaartlocatie

Heb jij zo'n mooie, bijzondere plek waar uitvaarten en gedenkdiensten uitstekend tot hun recht komen? Sta je ervoor open om persoonlijke (laatste) wensen van mensen in overleg in te vullen? Lees dan hieronder over de mogelijkheden om jouw locatie aan te melden als uitvaartlocatie. 

Waarom bijzondere uitvaartlocaties

Het rouwcentrum om de hoek, het grote crematorium in de stad of de algemene begraafplaats weet iedereen wel te vinden. Onze missie is om juist die onbekende, bijzondere uitvaartlocaties onder de aandacht te brengen. Van die unieke locaties die helemaal ingericht kunnen worden naar wens van de nabestaanden. Waar bezoek de hele dag welkom is. Waar verre familie misschien kan blijven overnachten. Waar het afscheid omlijst wordt met een borrel en muziek. Of juist heel ingetogen op dat mooie plekje onder de grote boom in de tuin. Waar je samen bent zonder anderen. Waar het afscheid heel bijzonder wordt. Precies zoals het past. Heb jij ook zo'n locatie die perfect geschikt is voor een anders dan anders uitvaart? Dan horen wij graag van je!

 

De beschikbaarheid altijd up-to-date

Wanneer jouw locatie als uitvaartlocatie vermeld wordt op deze website, maak je tevens gratis gebruik van het geavanceerde online boekingssysteem VoorLocaties.nl. Het voordeel hiervan is dat bezoekers direct kunnen zien welke locaties of welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Aanvragen en boekingen komen direct bij de locaties terecht. Locaties bepalen zelf of een bezoeker eerst een vrijblijvende offerte kan opvragen of dat er direct een reservering geplaatst kan worden. Locaties bepalen ook zelf hun tarieven, de beschikbaarheid en op welke manier zij het boekingssysteem inrichten. Via het online boekingssysteem kunnen locaties direct worden geboekt, waardoor snel schakelen mogelijk wordt gemaakt. We maken het hiermee voor iedereen makkelijk, immers een uitvaart moet vaak in hele korte tijd geregeld worden.

 

Waarom jouw bijzondere uitvaartlocatie vermelden op AndersAfscheidNemen.nl?

  • De eerste en enige website met bijzondere uitvaartlocaties
  • Een groot bereik bij de juiste doelgroep
  • Makkelijk zoeken & direct boeken
  • Eerlijk en transparant: 24/7 inzage in aanvragen, boekingen en statistieken
  • Geen commissie en geen tussenpersonen: direct contact met je gasten
  • Gratis gebruik van het online boekingssysteem VoorLocaties.nl inclusief vele extra functionaliteiten
  • Gratis social media vermeldingen
  • Gratis vermeldingen in nieuwsbrieven en blogs
  • Op ieder moment opzegbaar

Wat kost het?

Een uitgebreide vermelding kost € 39,95 per maand excl. BTW. Dit is all-in, er hoeft geen commissie afgedragen te worden. Je maakt gratis gebruik van het boekingssysteem VoorLocaties waarmee je veel tijd bespaart. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor promotie op social media, in nieuwsbrieven en in blogs. Ook heb je op ieder gewenst moment zelf inzage in de behaalde omzet. 

 

NU AANMELDEN € 39,95 per maand

 

Liever een gratis vermelding?

Dan kan! Je betaalt éénmalig € 195,00 voor het inrichten van jullie account (inclusief alle tarieven in het boekingssysteem), vervolgens is de vermelding helemaal gratis voor onbeperkte tijd! Je betaalt wel € 9,95 per aanvraag en je hebt beperkt toegang tot de functies in het boekingssysteem. Voor een gratis vermelding kan je contact met ons opnemen via de contactpagina of door het invullen van onderstaand formulier.

Contactformulier