Bijzondere uitvaartlocatie aanmelden

Jouw locatie aanmelden als bijzondere uitvaartlocatie?
Dat kan, onze voorwaarde is wel dat de uitvaartlocatie echt anders-dan-anders is.
Lees hieronder meer over onze werkwijze en vertel ons over jouw bijzondere locatie.
Ook aanverwante diensten voor een ander-dan-anders uitvaart zijn welkom op deze website.

 

Anders afscheid nemen

AndersAfscheidNemen.nl is een nieuw en vernieuwend platform in de uitvaartbranche. Onze doelstelling is om een zo groot mogelijk publiek te informeren over alle mogelijkheden die er zijn wanneer je een uitvaart anders-dan-anders wilt vormgeven. Met een team van redacteuren werken we dagelijks hard aan het platform om deze up-to-date te houden en te voorzien van alle nieuwe informatie. Onze doelstelling is om vraag en aanbod direct bij elkaar te brengen, waarbij eerlijk, helder en transparant onze kernwoorden zijn.

Jouw locatie als uitvaartlocatie

Heb jij zo'n mooie, bijzondere plek waar uitvaarten en gedenkdiensten uitstekend tot hun recht komen? Sta je ervoor open om persoonlijke (laatste) wensen van mensen in overleg in te vullen? Lees dan hieronder over de mogelijkheden om jouw locatie aan te melden als uitvaartlocatie. 

Waarom bijzondere uitvaartlocaties

Het rouwcentrum om de hoek, het grote crematorium in de stad of de algemene begraafplaats weet iedereen wel te vinden. Onze missie is om juist die onbekende, bijzondere uitvaartlocaties onder de aandacht te brengen. Van die unieke locaties die helemaal ingericht kunnen worden naar wens van de nabestaanden. Waar bezoek de hele dag welkom is. Waar verre familie misschien kan blijven overnachten. Waar het afscheid omlijst wordt met een borrel en muziek. Of juist heel ingetogen op dat mooie plekje onder de grote boom in de tuin. Of een afscheid midden in het bos. Waar je samen bent zonder anderen. Waar het afscheid heel bijzonder wordt. Precies zoals het past bij de overledene en nabestaanden. Heb jij ook zo'n locatie die perfect geschikt is voor een anders dan anders uitvaart? Dan horen wij graag van je!

Uitvaartondernemers die kunnen helpen bij een passend afscheid

De uitvaartondernemer is heel belangrijk in de periode direct na het overlijden van een dierbare. Iedereen heeft de vrijheid om een uitvaartondernemer te kiezen die bij hem of haar past. Maar hoe vind je de uitvaartondernemer die je het beste kan helpen? Ons platform kan in dat geval uitkomst bieden.
Ben jij een uitvaartondernemer die mensen kan helpen om hun uitvaart op geheel eigen wijze vorm te geven? Laat het ons weten, zodat we je naam en contactgegevens kunnen vermelden op onze website.

Aanvullende diensten bij een anders-dan-anders afscheid

Wanneer je een afscheid anders-dan-anders in wilt vullen zijn er tal van mogelijkheden. Ons overzicht met aanvullende diensten biedt inspiratie en informatie. Biedt je zelf een dienst of product aan welke past bij het vormgeven van een anders-dan-anders uitvaart? Laat het ons weten, zodat we erover kunnen informeren via ons platform.

Hoe werken wij?

Onze doelstelling is om zoveel mogelijk mensen te informeren over de mogelijkheden voor een bijzonder afscheid. Hierbij brengen we mensen direct met elkaar in contact. Je ontvangt aanvragen en contactgegevens direct in je eigen mailbox en alle gegevens blijven inzichtelijk via je eigen beheeromgeving. Je hebt direct contact met de geïnteresseerde en er zijn nergens verborgen kosten. Alle omzet is en blijft voor jezelf en je blijft baas over je eigen locatie of dienst. Wij organiseren zelf geen uitvaarten en we zijn geen leverancier van uitvaartdiensten, waardoor we op onafhankelijke wijze vraag en aanbod direct bij elkaar kunnen brengen.

Hulp nodig?

Bijzondere uitvaartlocaties of aanbieders van bijzondere uitvaartdiensten krijgen de gelegenheid om hun locatie of dienst uitgebreid te presenteren op ons platform. Zodra je je hebt aangemeld kan je direct aan de slag en kan je locatie of dienst binnen 10 minuten online staan. Jij kent jouw locatie of dienst het beste. Je weet wat je sterke punten zijn en wat je onderscheidt van anderen. Daarom kan je je advertentie op onze website helemaal zelf beheren via een makkelijke beheermodule. Hulp nodig? Onze professionele webredacteuren staan met raad en daad voor je klaar! Wil je dat we de complete vermelding voor je in orde maken of grondig updaten? Uiteraard doen we dat graag (en gratis), één telefoontje is voldoende.

Wat kost het?

Om ons platform in stand te kunnen houden vragen we een vergoeding in de vorm van een abonnement van € 39,95 per maand. Abonnementen zijn na het eerste jaar op ieder moment opzegbaar. Hiervoor krijg je een eigen beheeromgeving waarmee je op ieder moment foto's, teksten en tarieven kunt aanpassen. Je hebt inzicht in alle statistieken en kunt alle aanvragen terugzien. Via de handige chatfunctie kan je direct chatten en heb je op ieder moment inzicht in de gemaakte afspraken. Extra aandacht voor jouw locatie of dienst via onze social mediakanalen is inbegrepen. Wil je dat wij de vermelding in orde maken? Dat kan, de kosten hiervoor zijn inbegrepen bij het abonnement. Wil je jouw locatie of dienst aanmelden, mail dan naar info@andersafscheidnemen.nl.

Liever een gratis vermelding?

Heb je weinig financiële middelen, maar toch een locatie of dienst welke niet op ons platform mag ontbreken? Ook dan zijn er mogelijkheden. We kunnen de naam van je bedrijf, inclusief doorlink naar de website, gratis vermelden op een verzamelpagina. Dit kost niets, we vragen wel om een retourlink te plaatsen naar onze website. Let op: we plaatsen alleen namen van bedrijven die passen bij onze doelstelling: het aanbieden van bijzondere uitvaartlocaties en aanverwante diensten voor een anders-dan-anders uitvaart. Wil je jouw locatie of dienst aanmelden voor een gratis vermelding, mail ons dan en vermeld hierbij dat het gaat om een gratis vermelding.. 

Contactformulier