Anders Afscheid Nemen

 

Hoe richt je een afscheid heel persoonlijk in?
Wat is er mogelijk wanneer je anders afscheid wilt nemen?
Welke bijzondere uitvaartlocaties zijn er?
Welke uitvaartondernemers kunnen je helpen bij een ander afscheid?
We helpen je graag op weg met tips en mogelijkheden
om anders afscheid te nemen.

Anders Afscheid Nemen

Afscheid nemen is moeilijk en emotioneel. Maar het kan ook heel mooi en waardevol zijn. Vooral wanneer het afscheid heel persoonlijk wordt gemaakt. Maar een anders-dan-anders afscheid, hoe doe je dat?

Begin op tijd

Het is goed om er nu alvast over na te denken met je naasten. Ooit komt het moment dat je afscheid moet nemen. Op welke manier zou je dat willen? Wanneer je van de traditionele paden af wilt wijken, dan is er veel mogelijk. Maar vaak komt het er niet van als het zover is. Simpelweg omdat er teveel emoties zijn en te weinig tijd om overal uitgebreid aandacht aan te besteden. Begin daarom op tijd om samen wensen door te nemen. Deze website kan je daarbij helpen en laat zien welke mogelijkheden er zijn.

Bijzondere uitvaartlocaties

De locatie van de uitvaart bepaalt de sfeer van het afscheid. Kies je bijvoorbeeld voor een herdenking thuis in de tuin, in een café, museum of op het water? Alles is mogelijk en er zijn weinig regels waar je je aan moet houden. Hierdoor kan je een afscheid anders inrichten dat gebruikelijk is. Zodat het een heel persoonlijk afscheid wordt. Op deze website vind je tal van bijzondere uitvaartlocaties. Per locatie zijn de mogelijkheden verschillend. Op sommige locaties is tevens een (natuur-) begraafplaats, zodat alles op één plek kan plaatsvinden. Bekijk hier onze selectie met bijzondere uitvaartlocaties.

Organisatie van een persoonlijk afscheid

Wanneer je een afscheid anders en persoonlijk in wilt richten, kan je vaak wel wat hulp gebruiken. Het is handig wanneer diegene de weg weet en alle mogelijkheden kent. Daarom hebben we een lijst samengesteld met uitvaartverzorgers die je kunnen helpen om een afscheid persoonlijk in te richten. Met alle ruimte voor persoonlijke wensen. Bekijk hier uitvaartverzorgers die een anders-dan-anders afscheid kunnen verzorgen.

Tips voor een anders dan anders afscheid

Heb je misschien tips of ideeën voor een anders dan anders afscheid? Laat het ons weten, we delen je tips graag met anderen. Je kunt je ideeën mailen via onderstaand formulier.

 

Contactformulier